foto_1.jpgfoto_1a.jpgfoto_2.jpgfoto_2a.jpg

Agrarische Studiereizen

Boeren gaan graag gezamenlijk op reis. Kennisuitwisseling in een 'ouwe-jongens-krentenbrood-sfeer' is het doel van onze agrarische studiereizen. Een boer ziet graag hoe het gras of gewas groeit bij collega-boeren in het buitenland. Ook de invulling van de inheemse veeteelt kan een interessant onderwerp zijn.

Onze agrarische studiereizen zijn op maat voor verschillende doelgroepen. Veeteeltstudieclubs, voorlichters in de agrarische sector, akkerbouwers en boeren van de intensieve veehouderij, ze kunnen allemaal bij ons terecht. Bij elke groep wordt gekeken naar de wensen. Vervolgens wordt er door ons een programma samengesteld met daarin bezoeken aan bedrijven die bij uw groep passen.

 

Naast de landbouw van het betreffende land wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning. Er wordt tijdens een reis op een vrijblijvende manier kennis gemaakt met de cultuur en de gewoontes van het land. Ook een bezoek aan een wereldstad in het betreffende land in combinatie met een studiereis behoort tot de mogelijkheden.

GiBa reizen is gespecialiseerd in agrarische studiereizen naar Centraal-Europa. Ook een studiereis naar een ander gebied behoort tot de mogelijkheden.

Bijvoorbeeld: HongarijeKroatieRoemenie of Servie.

 

 

 

Ontwerp door Rallystart.nl